måndag 26 mars 2018

Det tar aldrig slut

Det var så dags igen. På fredagsmorgonen hade Elliot feber, på eftermiddagen började jag hosta och fick stegring, som på kvällen blev till feber. Under natten fick Matheo feber. Suck. Detta året har inte börjat bra, vi har varit sjuka så många gånger! Jag som annars brukar tycka att vi inte brukar dra på oss smittor så lätt, men nu har vi varit sjuka flera varv redan. 
Jag drabbades värst den här gången. I lördags hade jag 39,4 graders feber som högst, och låg hela dagen i sängen utan att kunna somna. I söndags hade jag migrän och sjukt spänd nacke, och irriterande rinnande öga och näsa. Lyckades sova nästan halva dagen. Vilket resulterade i sammanlagt cirka två timmars sömn i natt och fortfarande migrän. Och detta förbannade rinnande ur ögat. 
Både Elliot och Matheo är hemma idag. Ossian ska just somna. Jag har slängt lakan och filtar över vardagsrumsfönstret, pojkarna ser film och jag har bäddat åt mig på golvet. Så nu ska jag försöka vila en stund. 

Får se om vi lyckas få till nåt påskfirande denna vecka, som det är nu orkar jag inte alls tänka på det. Hoppas ni har än bättre start på veckan än oss! En av mina favoritbilder från i höst. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar