tisdag 7 november 2017

Så fungerar jag

Förra veckans stress är över och denna vecka har jag inga planer alls. Kontraster. Nåja, säkert har jag väl nåt inplanerat, men väldigt lite. Hela söndagen var jag som klubbad, när jag kunde slappna av ordentligt. Jag älskar kalas, det är så roligt när familjen samlas och äter gott och pratar, och barnen leker. Och jag tycker också om att ställa till kalas. Men jag påverkas väldigt mycket av det ändå, så i söndags orkade jag knappt stå upp, och grät till och med utan orsak, bara för att jag var så trött. Men igår var jag normal igen. Nåjaa, jag hade sovit jättedåligt och legat och svängt mig halva natten, vilket resulterade i spända muskler = migrän. Så idag håller vi oss inomhus långt borta från solen, för migränen har inte släppt helt ännu.

Jasså, så vad annat då? Vi håller på att göra om Elliots rum till både hans och Matheos sovrum. Jag har fyndat en hög- och lågsäng på loppis som jag håller på att måla om, och så ska väggarna målas om. Men som vanligt så tar det sin lilla tid när man har tre barn och ett hushåll att ta hand om också. Men helst ska det vara klart till nästa helg, för då... händer det grejer här i huset!
Jag har också börjat göra om spisrummet. Vi har ju tagit ner en vägg så det är ju inte direkt ett rum mera, men vi har aldrig riktigt vetat vad vi ska göra med utrymmet. Men nu har jag börjat fixa en datorhörna och myshörna här, stängt in lite med bokhyllor, tagit in en liten soffa och lite annat. Det är väldigt omysigt ännu, och det känns helt osammanhängande hela rummet, men jag tänker att ju mer tid jag spenderar här så kommer idéerna smygande.
Så att lite sådant från mig idag. Vi hörs!


Jess, exakt så känns det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar