onsdag 20 september 2017

Nu är jag här igen

Hej på er!
Nu kan jag inte hålla mig härifrån längre, för jag saknar bloggen så mycket! När sommaren och semestern var över tänkte jag att jag ska ta en lång paus med bloggen, och om jag inte saknar den så slutar jag helt. Men ofta har jag känt att det kliat i fingrarna. Jag vill så gärna in hit och skriva ner mina tankar, skriva vad som händer, vad jag gör osv. Så nu bestämde jag mig för att börja uppdatera igen. Äntligen!

Så vad är nytt sen sist? Jo, vi har en 1-åring i huset! Ossian fyllde 1 år 7.9 så nu har vi ingen baby här i huset mera! Det känns lite sorgligt faktiskt. Men förstås roligt att se när han växer och utvecklas. Han lärde sig gå när han var 11 månader. Han nästan springer numera, han försöker väl hänga med sina bröder. Han säger inget ännu, men jollrar mycket mamama, papapa, tatata osv. Han kan vinka hejdå och lägga klossar i lådan. Vi var till rådgivningen i måndags, och han väger 12,8 kg och är 83 cm lång. Inget litet barn detta, haha! Fyra tänder har han. 

Elliot har börjat förskolan. Han är en stor pojke numera. Han verkar trivas bra där. Roligast är förstås när de får leka i stora gympasalen. Han har kommit igång med talterapin, och snart kör också ergoterapin igång. 
Matheo har börjat på nya dagiset. Och han trivs också där. Han har fått nya kompisar som han leker med där, och är glad att han och Elliot leker på samma gårdsplan. 

Jag då? Jag har blivit ett år äldre. Annars är det samma gamla jag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar