torsdag 21 juli 2016

Bästa tiden är Nu

Härligt sommarväder, hela familjen ledig, inga måsten... Nu är verkligen en bra tid. Visst, som höggravid är det inte helt lätt, men jag försöker njuta så gott det går. Vad gör det att man svettas floder i obekväma kläder, att man mår illa och sover dåligt när man kan sitta och virka i solen på sin bakgård och titta på barnen som gungar och gräver i sandlådan och lyssna till deras roliga funderingar och känna sig lycklig? Det gör ingenting med dessa envisa krämpor som kommer och går, för jag vet att de är övergående. Det viktiga är att njuta av de små stunderna. 

Imorgon ska vi till rådgivningen. Vi = hela familjen. Lennart vill gärna följa med åtminstone en gång, och eftersom alla potentiella barnvakter har program just imorgon så får pojkarna komma med de också. 
Det ska bli spännande att veta sf-måttet, blir det tillväxtultraljud eller inte? Jag tycker magen har slutat växa nästan. Eller den växer bara uppåt, hehe. Jag provade lägga ihop lite magbilder för att jämföra. Den i 32+ är från igår. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar