måndag 21 mars 2016

Ett nödvändigt ont

För två veckor sedan fick barnens kusiner vattkoppor. Jag blev eld och lågor, och pojkarna smittades. Sen började den långa väntan, skulle de också få vattkopporna eller inte? Johodå, åtminstone Matheo. Han är numera full med prickar, och det är bara början. Det där värsta kliandet har inte börjat ännu, tror jag. Det kommer inte att vara en rolig vecka, men jag tänker att det är något som är bäst att få undan så länge de är små.
Elliot är jag lite osäker med. Han hade tre-fyra små prickar, men om de ens varit vattenfyllda, så har de redan torkat. Vissa har ju bara pyttelite och sen är det över, så nu är jag jätteosäker om han kommer att få det eller om det redan varit och farit för honom. Har era barn haft vattkoppor? Hur illa var det isåfall? 


Lill-Teo <3 

4 kommentarer:

 1. Smörj grabben me dendär salvan mot vattkoppor från apoteket, den e super

  SvaraRadera
 2. Jär had di vattokoppona i sommras. Först C ha had såde måttligt myki å moitta int på att di sko ha klia så myki. San fick M ( ho var 9 månder tå) smockfull å såg riktit hemsk ut ( om man får sej så om eji båne?) di var överallt å för hennar klia di myki meir. Köpt hede "skum" från apoteki som di seir ska va så bra men he va skit, hjälpt int alls enda som funka var zinksalvo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jå, de sir no hemsk ut me vatokoppona ;) Vi har köpt hedi skum nu, men tack för tipsi me zinksalvo! Vi råkar ha he jär heim :)

   Radera