tisdag 22 mars 2016

Behövs ett babynest?

I flertalet bloggar, och i forum på internet och lite varstans finns folk som hyllar babynestet. Jag tror att jag har stött på en person som tyckt att det var lite onödigt. Jag har ju inte haft något babynest åt Elliot och Matheo, men jag undrar om jag inte ska skaffa ett tills bebben i magen kommer ut?


Har ni haft ett babynest? Var det onödigt, eller det bästa ni någonsin köpt? Behövs det? Egensytt eller köpt? Jag är nyfiken på vad ni tycker!

10 kommentarer:

 1. Bästa vi hade typ. Elle sov i det de första tre månaderna. Jag hade inte vågat ha henne i vår säng utan det :) De är ju lätt som en plätt att sy men av lathet beställde jag ett av Tanja Vikström som har Moda Kidz.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej. Jag tänker också att det skulle kännas tryggare att samsova om babyn ligger i ett babynest :) tack för tipset!

   Radera
 2. Jag hadd int na åt Noah å känd int att he va na ja sakna helde å ha hadd ve no å sova imilla oss å. Nu me ana båni va ja såde om ja sko jöutas köp elde int, men tå köpt svämor eitt åt oss. Så he används no på nätre men int int sko ja seij att ho varken sover na bäter elde sämber i. Kanski liti tryggari känns för oss e om ho sover imilla oss. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, ja hadd ju int na åt pojka helde, men va liti nervös ibland tå de sovd me oss. Tror ja ska prov eitt dähär gango :)

   Radera
 3. vi köpt ett tills vi fick andra barnet i november.. å he e absolut he bästa vi e investera i... vi har använd i både dagtid å nattetid i 3 måna. å vi har i fortfarand åt e nattetid å hu e 4½ måna nu :) vi köpt också av tanja Vikström :)

  SvaraRadera
 4. Hadd int me första barnet men nog med andra. Skulle aldrig byta bort den. Lillasyster hamnade in på barnavd pga. förkylning när hon var några veckor och då hade jag inte med den. Den natten sov hon sämre fastän hon varit mer täppt inäsan då vi varit hemma. Vejt ju int om det beror på det men men..hon sov i den till 5-6 månader. Hade då öppnat upp vid fötterna. Som liten bebis sov hon i den på soffan, sängen, vagnen ja typ på alla ställen var hon sov eller bara låg. Köpte min av en i esse som syr dem. /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå. Kanske hon int känd sig lika trygg utan den? Jo jag tror jag får sy en extra lång, eftersom babyn troligtvis blir lång ;)

   Radera
 5. Sydde ett till trean och det var det bästa jag har haft. Lillen sov typ 4 mån. i det. Dagtid hade jag det på soffan, kändes tryggare när de blir mer rörliga. Rekommenderas varmt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jac kan tänka mig att msn vågar ha dem mer i t. ex. soffan, då de int slipper att svänga sig så lätt :)

   Radera