torsdag 12 november 2015

Throwback Thursday

Okej, vi kör en TBT denna veckan också. Denna är från början av sommaren 2014. HÄR är inlägget.

tisdag 3 juni 2014

Perfekt start på veckan

Ännu en dag förbi. Otroligt bra start på veckan, tycker jag. Vi har spenderat nästan hela dagen utomhus, och njutit av att solen behagat visa sig igen. När Matheo tog sin tupplur drog jag fram gräsklipparen och tog tag i vår djungel till gräsmatta. Elliot var med grannen så länge, de förde bort gräset som jag tömde i skottkärran. På så sätt gick det smidigt, men det tog ändå två svettiga timmar innan hela gräsmattan var klippt. Lyckades ta en och annan småsten, en bit bark samt en skarvsladd med gräsklipparen. Kanske går det bättre nästa gång, hehe. Jag har fått ordentligt med färg idag, så pass att jag nästan brände mig på axlarna. Men jag lag på ett tjockt lager After Sun så det borde vara bra tills imorgon. 
Sen har jag varit en sväng till Kokkola ikväll också. Hanna och Nina kom hit sent på eftermiddagen, så vi hoppade i bilen direkt Lennart kom hem. Jag skulle ha några *HemLigaSaKEr* och tog givetvis ett varv i några klädaffärer. Jag köpte något jag velat ha i flera somrar, men aldrig kommit mig för att köpa: en hatt! Jag ska visa den senare i veckan. 

Imorgon kommer jag att vara borta hela dagen. Jag åker redan på morgonen, kommer hem till middagen och sen ska vi på kalas på kvällen. Lennart är ledig i två dagar, så han får vara hemmapappa nu. 


Oj, vad den sommaren var bra. Då var det i alla fall normal sommarvärme, det var så pirrigt med husköpet och jag mådde rätt så bra då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar