tisdag 8 september 2015

En bra dag

Vilken bra dag jag har haft! Idag var det dagklubbsstart för Elliot. Som han har väntat på att få gå dit! Strax innan nio gick vi iväg dit (typ 100-200 meter från vårt) och han var så glad! Vi var där nästan först av alla, och Elliot fick sin egen krok att hänga upp sina ytterkläder på. I två timmar var vi där, pratade, bad, sjöng, lekte osv. Elliot blev lite famnig när vi var där, men det märktes på honom att han tyckte att det var roligt. På torsdag är det dags igen, i tre timmar och utan föräldrar. Jag är lite nervös, men det ska nog gå bra.

När vi kom hem åt vi lunch, hoppade i bilen hela familjen. Jag och pojkarna skulle veckohandla och Lennart skulle visa upp sin hand till sjukhuset. När vi kom hem sov Matheo, och vi andra tog det lugnt en stund innan middagen. På kvällen kom Hanna hit på kaffe, och hon hade kaka med sig! *Hjärtögon smiley*
Senare tog vi en skogspromenad, lilla familjen. Vi har sån härlig skog bakom oss, så där kan man gå länge och bara ååh:a sig åt hur vacker vår natur är. I säkert en timme gick vi omkring, och sen var det läggdags för pojkarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar