fredag 4 september 2015

På gång

Här händer det grejer. Eller snarare tvärtom. Eller beror väl på hur man ser det. Lennart är hemma på sjukledigt, och ska vara det i fem veckor. Han skadade handen och har den gipsad. Han spenderade två dagar vid Vasa sjukhus, så jag har varit ensam med pojkarna så länge.
Idag var jag på en väldigt mycket försenad tvåårskontroll med Matheo till rådgivningen. Han är ju två år och tre månader, men det har inte blivit av förrän nu. Han har växt riktigt fint, och allt var bra. 91 cm lång var han, så jag tycker han börjar komma ikapp Elliot nu. Han fick leka lite, sparka boll, bygga med klossar och rita. Hans svar på om han vill rita en cirkel var "Nej, orkar inte". Haha, vi fick oss ett gott skratt där. När kontrollen var färdig så åkte vi hem, hämtade andra halva av familjen och åkte iväg till Kokkola för lite shopping. Båda pojkarna fick lite nya kläder.

Ikväll har vi klippt deras hår, och sen tog vi med oss lite hämtmat och spenderade resten av kvällen hos fina vänner! En trevlig dag har det varit, och nu ska vi kolla ikapp Idol och sen sova. Imorgon väntar shopping med systrar, denna gång lite kläder till mig själv. Efteråt åker vi till storasyster, och spenderar dagen där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar