torsdag 27 november 2014

Carolines underkläder, bloggevent

Igår kväll bjöd Annika in några stycken bloggerskor till Carolines underkläder i Kokkola. Det är som att komma till ett paradis av underkläder i vackra färger, mönster och modeller när man kliver in i den lilla affären. Vi bjöds på vin, bubbelvatten och choklad, och fick en massa info om hur man tar hand om en behå. Oj, så mycket fel man kan ha, konstaterade de flesta av oss. Visste ni att alla behåar ska handtvättas? Visste ni att man ska använda dem i 3 dagar, och sedan byta? Visste ni att man inte ska lägga på sig dem genom att knäppa den framme, och sedan vrida den tills den är rätt? Visste ni att de ska hålla brösten uppe med hjälp av omkretsen och kuporna, INTE axelbanden? Ja, en hel del lärde vi oss. Hon kan sin sak, Carola, som äger butiken.
När vi fick börja titta oss omkring tänkte jag att jag ska be om hjälp att hitta min rätta storlek. Carola sa att 70% av kvinnorna har fel storlek, alltför stor omkrets, och alldeles för liten kupa. Jag som tycker att mina behån aldrig sitter bra, tänkte att jag nog har fel storlek. Men vet ni vad, jag har alltid haft rätt storlek! Jag har bara haft fel modell! Så jag fick hjälp och hittade två riktigt fina, varav en fick följa med hem. Den var från en kollektion av Dita von Teese. En underbar, bekväm, leopardmönstrad behå.

Jag kan verkligen rekommendera denna affären till alla kvinnor. Carola och dottern Hanna kan verkligen detta med underkläder, och de hjälper dig garanterat med att hitta rätt storlek, rätt modell osv. Nästa gång jag ska ha ny behå kan ni vara alldeles säkra på att jag åker till Carolines underkläder!


2 kommentarer:

  1. Absolut, Carola e bra!! Trevligt inlägg, Minna!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det märktes minsann att hon trivs med det hon gör, och bra på det är hon också! :)

      Radera