lördag 23 augusti 2014

Ektorp soffa?

Nu får ni läsare hjälpa mig! Efter mycket fundering har vi med stor sorg beslutat om att vår älskade soffa inte kommer att passa i nya vardagsrummet. Vi vill ha en svart soffa. Min första tanke var en Ektorp från Ikea, men har hört mycket blandade åsikter om dem. Så eftersom de är ganska populära, har ju säkert några av er en sådan. Kan ni ge era åsikter om dem? Är det värt att köpa den? Tappar de fort formen? Är de svåra att tvätta? Help me!


4 kommentarer:

 1. Vi har en ektorp soffa, väldigt fin soffa. Men som tyvärr tappar formen väldigt fort. Enkel att tvätta är den däremot, priset är ju inte så högt, så därav kvalitén förstås. Soffan såg nedsutten ut ganska så fort.

  SvaraRadera
 2. Jag vet inget om ektorp soffan hållbarhet men jag tror att svart soffa av det där tygmaterialet är lika som att ha vit soffa
  d.v.s. ljusa fläckar framträder mot svart lika som mörka fläckar mot vitt.

  SvaraRadera
 3. Vi har en vit ektorp full me fläckar :-) världens skönaste soffa så vi har int ännu laga bort den fast den e mer grå än vit. Riktit bekväma!!! Tycker inte den tappat form och lätt att tvätta, prisvärd tycker jag! :-)

  SvaraRadera