lördag 12 juli 2014

I Öja

Varmt, hett och svettigt! Efter att ha slöat och till och med sovit på förmiddagen, bestämde vi oss för att cykla till Cafe Bryggan i Öja. Vi har nu skaffat två cykelstolar, en på var cykel, så det är enkelt att bara cykla iväg. Vi kom fram och köpte kaffe, trip och varsin glass. Det var skönt att sitta där i den svalkande vinden, äta glass och se på alla båtar. Härligt ställe, det där! Innan vi for hem stannade vi vid skolan där nära så pojkarna fick leka lite. Dock kunde vi inte vara där länge, för Matheo var så trött. Direkt vi kom hem fick han en stor flaska saft och somnade genast. 


Nu ska jag bara sitta inomhus i svalkan medan Matheo sover, sen kanske vi far ut igen. Det är ju Larsmomöte i helgen också, så kanske vi sticker dit. 
Systemkameran hade jag med idag, så senare kommer mer bilder från dagens äventyr. 

3 kommentarer:

 1. Varför saft åt en 1-åring? Han kräver ju lixom inte det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför bry dig? Det är lixom inte ditt barn! Man ger väl vad man ger åt sitt barn, dessutom är det varmt nu och barnen kanske inte alltid behöver mjölken/vällingen bara de dricker nånting så de inte torkar ut!

   Radera
  2. Egentligen håller jag med dig. Vi är försiktiga med socker faktiskt, och det är bara i undantagsfall som han får saft. Men nu hade vi färdigblandad saft som var lagom kall, så då fick han det. Han dricker inte vatten så bra, och det känns inte riktigt bra att bara ge mjölk heller.

   Radera