fredag 27 december 2013

Julen 2013

Vi har haft en helt fantastisk jul! Den bästa på några år åtminstone. På julaftonsmorgon åt vi lite lyxig julfrukost, öppnade våra julklappar, gav julklapp åt svärföräldrarna och åkte till mammas och pappas. Där började vi hjälpa till med maten. När alla var samlade åt vi julmiddag. Delade ut julklappar, som var många trots att vi bestämt att det inte blir många julklappar detta år. Men det är väl vanligt i många hem, haha. Sen spelade vi spel, lekte med barnen, och vid sju-åtta nån gång for vi hem. Vi for till svärföräldrarnas och var där ganska sent. Efteråt badade vi julbastu.

På juldagen for vi till svärs igen. Precis alla från familjen samlades, och åt julmiddag. Jultomten kom på besök, och alla barnen fick varsin julklapp. sen lektes det för fullt, spelades spel, åt ännu mera gott och dracks kaffe. På kvällen lag vi alla småbarn i sängarna och de större barnen fick spela ett spel, och vi vuxna ett annat. Roligt hade vi, och vi satt där till cirka två på natten.

Jul annandagen var vi bara hemma och myste. Elliot och Matheo lekte hela dagen med sina nya leksaker. Inget speciellt, men superskön dag ändå. Alla var nog lite trötta efter två fullspäckade dagar.

Imorgon ska ni få lite bilder också, men nu ska vi se film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar