torsdag 11 juli 2013

Kalas!

En riktigt lugn dag har det varit idag. Natten var lite sämre, så vi alla har varit trötta idag. Men satte ändå igång och började städa från förmiddagen, och tvättade kläder. På eftermiddagen kom min kusin och hennes familj hit på besök, trevligt! Mot kvällen fick Elliot fara med Fia och Matti en stund, och vi andra somnade bums! Det var så skönt så ni anar inte!
Igår var vi ju vid min brors, på ett lite annorlunda födelsedagskalas. Istället för gåvor, hjälpte vi alla till med vedarbete som behövde göras. Sågade, högg, klöv och radade upp i fina rader. Jag kan nästan tycka att det är roligare än ett vanligt, "tråkigt" kalas. Det är så roligt när alla samarbetar, pratar och skrattar. Vi blev först bjudna på mat, och efter någon timmes arbete åt vi tårta och drack kaffe. Alla barnen lekte fint tillsammans med Hanna som fick vara lektant. Vi var där tills det blev läggdags för Elliot. När vi kom hem kom Henrik och Malin en sväng till vårt på kaffe.

Nu har M vaknat, så vi ska mysa med honom. När han somnat ska vi i bastu, för det är länge sen! Innan vi fick M var vi ju i bastu var och varannan kväll i en månad minst.


2 kommentarer: