fredag 8 februari 2013

Minst sagt full dag

Aj! Igår var jag till en fysioterapeut, som ju kollade på ryggen. Hon kom fram till att mina muskler i höften och baken knappt har nån kraft i sig, och att de måste tränas upp. Hon visade mig några övningar, som jag fick göra själv några gånger, och bara för att jag provade dem lite har jag världens träningsvärk idaa! Haha, så de musklerna är alltså väldigt svaga!
Sen var jag ju också och träffade en barndomskompis, och vi hade riktigt roligt. Dock hade Elliot sovit dåligt på natten, och inget på dagen, så han blev lite väl omöjlig och gnällig. Men som tur har han världens bästa syster då som kom och hämtade honom, och tig honom till mammas och pappas för att vila. Så bi fick prata då i lugn och ro.
När jag hämtade Elliot kom Hanna med in till stan, och vi for och åt pizza. Givetvis till nya favoritstället, som också blev Hannas favoritställe.
Då jag kom hem lag vi Elliot och sova, då klockan var 8-9. Sen fick vi ännu kvällsbesök, och vi hade så mycket att prata om att vi satt till nästan midnatt, haha. Och sen har jag fått en riktig prinsessömn, vilket var nödvändigt efter flera nätters krångel med Elliot. Så idag känner jag mig pigg, bra så!2 kommentarer:

  1. Oj fy nu fick ja na flashback från tå ja var gravid å var ti en fysioterapeut. Jag å fick na övninga ja sko göra för att träna just höfter å bäcken å gah, va sjuk man var baket man bara had prova dömde övninga tär!
    Var du ti ode som er vi Östanlid? Minns int va o heit men Monica iaf. Ti hennar va jag å ho var superbra! Men ho e jo liti specialisera på gravida.

    SvaraRadera
  2. Hehe, ja har träningsvärk nujust! Ja, ja ska göra olika typer av "squats". De e rätt jobbi, tå muskle min e så svag. Monica Penttala heiter ho :) ps. Ja såg er i Kokkola idaa :D

    SvaraRadera