torsdag 28 februari 2013

Babyshower

Idag hade vi babyshower åt Kajsa, som bara har två veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Efter rådgivningen for vi hastigt hem så Elliot fick sova en timme, och sen åkte vi iväg. När vi kom till Kajsas var alla andra redan där, och Elliot som fortfarande var sömnig blev väldigt blyg. Men efter några minuter började även han leka.
Vi har ätit gott, nästan för mycket gått. På bordet fanns pizzor, många olika frukter, jordgubbar osv. Sen även glass, wienerbröd, grisar, kex och kaffe. Övermätta satt vi sen och pratade en stund. Sen for vi också till Kajsas storasyster, som ganska nyligen fått ett par söta tvillingpojkar. De var så små och gulliga, det var svårt att tänka sig att om ca 4 månader kommer vi att ha en lika liten krabat hos oss.

Vi ska ha kalas till helgen, eller födelsedagskaffe som det väl heter när man är "stor". Så nu ska jag börja fixa till lite i vardagsrummet, för det känns inte riktigt rätt där. Alla saker är mest inslängda dit, så något måste ändras. Sen ska jag också tvätta kläder och kolla igenom lite recept.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar